JazzBoz programma bekend

Het programma van Jazzboz​ op 14, 15 en 16 juni is bekend! Als trotse partner van dit waanzinnig festivalweekend laten we iedereen in en buiten Bergen op Zoom kennismaken met deze mooie muziekstijl!

Zo vinden er natuurlijk veel optredens plaats op onze locaties het Markiezenhof​ en Theater De Maagd, is de winnaar van de KCA Awards (het Soet Kempeneer Trio) te zien en (nog belangrijk) te horen en organiseren we met Stichting Bergse Jazz Evenementen en diverse muzikanten het groot JazzCape Basisschoolconcert onder leiding van Jeroen Wierikx, samengesteld uit leerlingen van alle groepen 7 in Bergen op Zoom. Honderden kinderen komen zo al jong in aanraking met de ins & outs van jazz.

Dit en nog veel meer beleef je tijdens Rabo JazzBoz 2019. Bekijk het gehele programma op www.jazzboz.nl.

Deel dit bericht