Rapper Dio en meer op PopMonument Junior in Markiezenhof

Gratis voor de jonge muziekliefhebber in de Kleine Binnenplaats van het museum

Dit jaar is PopMonument niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor de jonge muziekliefhebbers! Op zaterdagmiddag 14 september vanaf 12.30 tot 17.00 kan de jeugd hun energie kwijt in de Kleine Binnenplaats van het Markiezenhof. Met een speciaal middagprogramma voor alle leeftijden wat in het teken staat van muziek en creatieve circusworkshops, is er aan iedereen gedacht.

De middag wordt ingevuld door niemand minder dan rapper Dio, bekend van de hit ‘Tijdmachine’, de jonge bluesrockers van Mindblow en DJ IZZABELLE. De circusworkshops vinden plaats in de Grote Binnenplaats van het Markiezenhof. En het mooiste van alles? PopMonument Junior is gratis toegankelijk!

Met jarenlange ervaring op de grootste podia van Nederland en talloze hits (‘Tijdmachine’, ‘Dom, Lomp & Famous’, ‘Stuk’), heeft Dioeen enorme reputatie opgebouwd als live-act. Geen wonder dat hij zonder moeite elk publiek plat speelt. De perfecte festival-act voor jong en oud!

Mindblow is de regionale hoop in bange dagen. De tieners Nienke, Yoube en Wouter, die elkaar ontmoetten bij de zondagse T-sessies, barsten hoorbaar van het talent. Reden voor de gearriveerde Herman Bierhuizen (Flat Out) om de jonkies als drummer te ondersteunen in hun muzikale ambities. Generatiekloof? Geen sprake van!

DJIZZABELLE is een getalenteerde 15-jarige DJ en producer uit Bergen op Zoom. Ze draaide al sets als voorprogramma van Ronnie Flex, JeBroer, Bizzey en Broederliefde. Hiernaast produceert ze ook steeds vaker eigen werk in het genre EDM/Urban.

Nog energie over? Ontdek ook de plekken van plezier in het Markiezenhof zoals het kermismuseum of speel een potje schaken met ‘levensgrote’ stukken.

PopMonument Junior wordt mede mogelijk gemaakt door Aangenaam Bergen op Zoom, Cultuurbedrijf Bergen op Zoom en PopMonument.

Deel dit bericht