Maatregelen Cultuurbedrijf in verband met coronavirus

Update woensdag 25 maart

Alle locaties Cultuurbedrijf gesloten. Voorstellingen, activiteiten en lessen gaan niet door.

Het Cultuurbedrijf volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, Rijksoverheid en de gemeente Bergen op Zoom met betrekking tot het coronavirus. Naar aanleiding hiervan zijn tot nader bericht al onze locaties (theater De Maagd, het CKB en het Markiezenhof) gesloten en staken we onze activiteiten.

Zodra bekend is wanneer we onze activiteiten en lessen weer kunnen aanvangen en locaties kunnen openen, communiceren we dit persoonlijk naar onze cursisten, theaterbezoekers en museumliefhebbers via mail. Daarnaast houden we je via nieuwsbrieven, websites en social mediakanalen op de hoogte. Hou deze dus goed in de gaten.

Dit betekent het volgende:

Theater De Maagd

Alle voorstellingen van De Maagd gaan tot nader bericht niet door. Dit geldt voor locaties theater De Maagd, CKB Theaterzaal en Hofzaal. Op dit moment is er nog veel onbekend over de voorstellingen die zijn afgelast. We zijn in contact met producenten, theaters en de branchevereniging welke maatregelen we kunnen treffen. Zodra we meer weten nemen we hierover persoonlijk contact op met de kaartkopers via e-mail.

Museum het Markiezenhof 

Museum het Markiezenhof is gesloten voor publiek. Alle geplande activiteiten zijn afgelast. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met deelnemers aan deze activiteiten zodra hier meer over bekend is.

CKB

Het CKB is gesloten. De lessen van het CKB gaan tot nader bericht niet door. Ook alle activiteiten die wij verzorgen binnen het onderwijs en naschoolse lessen zijn gestaakt.

Contact

Heb je vragen, neem dan contact op via:

Houd voor ontwikkelingen rondom het coronavirus ook de websites van het RIVM en de Rijksoverheid in de gaten.

Deel dit bericht