Maatregelen Cultuurbedrijf in verband met coronavirus

Update maandag 1 juni

Het Cultuurbedrijf volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, Rijksoverheid en de gemeente Bergen op Zoom met betrekking tot het coronavirus.

Museum het Markiezenhof 

Museum het Markiezenhof is vanaf 1 juni weer geopend voor publiek. Hiervoor geldt dat vooraf een kaartje reserveren voor een bepaald tijdvak verplicht is. Hiernaast is er een looproute en zijn er speciale hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Lees vooraf alle informatie op deze pagina op de website van het Markiezenhof.

CKB

Nu de landelijk aangekondigde versoepelingen per 1 juni doorgaan en wij ook aanvullende aanwijzingen vanuit de gemeente en brancheorganisatie hebben ontvangen kunnen we het CKB per 2 juni gedeeltelijk openstellen. Voorlopig kan dit alleen nog voor individuele – en duolessen, o.a. in verband met het maximaal aantal toegestane personen in het gebouw. Helaas is het voor groepslessen nog te vroeg, hierbij onderzoeken we mogelijkheden voor alternatieve activiteiten op buitenlocaties en intussen gaan ook de online initiatieven door. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zodra er meer nieuws is laten we het je weten.

Bij de gedeeltelijke openstelling per 2 juni staat de veiligheid van onze cursisten en docenten voorop. Om die te waarborgen ontkomen we niet aan een aantal voorwaarden en gedragsregels die we samen zullen hanteren. In het CKB geldt een vaste duidelijk aangegeven looproute met een andere uitgang en er zijn speciale hygiëne- en veiligheidsmaatregelen.

Deze vind je onder Actuele info m.b.t. de coronamaatregelen in het CKB op deze pagina op de website van het CKB.

Theater De Maagd

Alle voorstellingen van De Maagd gaan tot nader bericht niet door. Dit geldt voor locaties theater De Maagd, CKB Theaterzaal en Hofzaal. Op dit moment is er nog veel onbekend over de voorstellingen die zijn afgelast. We zijn in contact met producenten, theaters en de branchevereniging welke maatregelen we kunnen treffen. Zodra we meer weten nemen we hierover persoonlijk contact op met de kaartkopers via e-mail.

Contact

Heb je vragen, neem dan contact op via:

Houd voor ontwikkelingen rondom het coronavirus ook de websites van het RIVM en de Rijksoverheid in de gaten.

Deel dit bericht