Verhuringen

Van vergadering tot huwelijk

Het Cultuurbedrijf beschikt over vier unieke locaties: theater De Maagd, stadspaleis het Markiezenhof, het CKB en de Gevangenpoort, de enig bewaard gebleven Middeleeuwse stadspoort van Bergen op Zoom. Op elke locatie zijn ruimtes te huur voor allerlei activiteiten. Uiteenlopend van een vergadering, symposium, receptie, bedrijfsfeest, diner tot een huwelijk. Dit gebeurt natuurlijk altijd met respect voor en behoud van de bestaande culturele kernactiviteiten.

 

Het complete plaatje

Met onze eigen professionele (theater)techniek en horeca denken wij graag met je mee en bieden we service op maat. Elk monument heeft zijn eigen sfeer en dit geeft extra beleving aan jouw activiteit. Door jouw activiteit bij ons te organiseren investeer je ook nog eens indirect in het behoud van erfgoed, kunst en cultuur in Bergen op Zoom.

Culturele verhuur, cocreatie en coproductie

In theater De Maagd (620 stoelen), CKB Theaterzaal (155 stoelen) en Hofzaal Markiezenhof (120 stoelen) bieden wij naast het professionele theaterprogramma het podium aan verenigingen en andere culturele organisaties (zoals Stichting BOV, The MusiCompany en VIVT). Daarbij zijn er tal van mogelijkheden, waaronder een coproductie (inhoudelijke en organisatorische ondersteuning) en cocreatie (mede-organisator/-producent). Dit doen wij altijd in overleg en binnen de mogelijkheden en capaciteit van het Cultuurbedrijf.